Miért ne?

 


Pár hét múlva 30 éves leszek. Utolsó 2-el kezdődő életévem napjait töltöm.  

Mondták, hogy gyorsan el fog menni!

Csak legyintettem....

De igazuk lett…. Hamar elment.

Aztán, ha jobban belegondolok akkor mégsem. Mert bizony rengeteg dolog történt az utolsó ilyen óriás összegzés óta, ami úgy 19 évesen készítettem. 

Rengeteget tanultam ez idő alatt.. A húszas éveim az "első"-k évei voltak: első szerelem első komoly párkapcsolat, első munkahely, első szakítás, első munkahelyváltás, első külföldi út, első repülőút, első igazi pofonok, első durva felismerések, első szívből jövő célok....

Egy ilyen szívből jövő vágyam, a blog indítása. 

Már egy ideje bizony dédelgetem magamban azt az álmot, hogy írjak.
Írjak, de ne csak magamnak - amit egyébként már 11 éves korom óta teszek -hanem a nagyvilágnak. Írjak, mert egyszerűen csak kikívánkozik belőlem és csak bízni tudok abban, hogy elér a szívedhez és segítek.

Segítek, hogy ne kövesd el ugyanazt a hibát amit én, segítek, hogy megérts dolgokat, hogy ne érezd magad egyedül, hogy szépnek, okosnak és igenis értékesnek érezd magad vagy csak szórakozz.

Hisz az élet erről szól. Örömről, boldogságról. Ez bizony nem is olyan egyszerű. 

Vannak akik keresik a boldogságot. Én is kerestem, hosszú éveken át. Aztán rájöttem, hogy nem keresni kell, hanem kialakítani. És bizony nem a nagy horderejű dolgok fogják megadni, hanem a napunk apró kis pillanataiban rejlik, egy aranyos kis madárka hangja, napsütés, dicséret a kollégáktól, amelyek mind meg melegítik az életünket.

Önmagam építésének még az elején járok, ez a blog megmutatja , hogy milyen lépéesek segítettek eddig és megmutatom, hogy  a soron következő cselekvéseimet.

 

 

Eddig féltem, agyaltam, lebeszéltem magam erről, de meddig várjak, hisz 30 leszek….úgyhogy MIÉRT NE?


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A bejegyzés trackback címe:

https://doracreateyourself.blog.hu/api/trackback/id/tr8217941562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dóra - Create Yourself

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása